søndag 27. desember 2009

Tema: hodeplagg...

Jeg har tidligere lovet dere bilder fra BADING - og her kommer endelig bildene. Jeg er med i en gruppe damer som trener i vann en gang i uka. Treningen drives av fysioterapeuter (Aqua Frisk). Vi er nå ferdig med 3 år de fleste av oss og er fremdeles stort sett den samme gjengen som da vi startet - og vi har det SÅ MORRO!

Den store inpirasjonskilden vår er var alltid like bilde Heidi som "presser" oss på en måte som gjør at du bare MÅ yte litt ekstra! Etter siste trening for sesongen er vi ute og koser oss, og det er der ideene myldrer. Denne gangen håpet vi å vippe Heidi av pinnen med vårt lille show - og her er reaksjonen idet damene kommer inn i svømmehallen... Tror vi fikk vippet henne av pinnen ja :-)

Som overskriften viser var tema denne gangen hodeplagg. Det eneste kravet var at hodeplagget skulle tåle og være med på en times trening i vann! Selvfølgelig var Heidi sporty og fikke låne litt utstyr...

Med nye hopp, sprett, stryke, kondisjonsøvelser leder hun oss gjennom timene - noen ganger hver for oss og andre ganger sammen sånn som her. Alltid er Heidi selv med på land...


Plasutstyr passer jo perfekt i det våte element...


... men fullt så bra går det ikke med papir... Det er ikke alle fall ikke lett å se noe når papiret utvider seg!
Har hun sovenet tro?

Treningstimen ble denne gangen avsluttet med SYNKRONSVØMMING...


Og her kommer til slutt bilder av alle de spreke damene (to av oss hadde dessverre frafall, men var med på land (en ved siden av Heidi her... og jeg som fotograf).



Selvfølgelig hadde vi også en premie for beste hodeplagg - og her er den heldige vinneren (vinner ble bestemt av Heidi) med premien - en frodig badedame!



Til slutt en bilde av hele gjengene samlet, og med dette ønsker jeg dere alle GOD JUL og GODT NYTT ÅR DAMER!

tirsdag 22. desember 2009

Badebilder....

Til dere som venter på badebildene, vil jeg bare informere at jeg ikke har glemt det. Dessverre er den datamaskine som jeg har bilder og fotoredigeringsprogram på opptatt med "julesysler", og i disse førjulstider er det prioritert.

Til alle dere andre som lurer på hva dette gjelder - så får dere smøre dere med tålmodighet, men jeg kan love humor og farger!

Ellers ønsker jeg dere alle GOD JUL, og håper på en hyggelig, avslappende julehøytid sammen med familie. For familie er hva julen er for meg - masse kose med dem man er glad i. Her går det i ett fra julaften til og med 3. juledag. Jeg har derfor bestemt at 4. juledag, skal jeg IKKE UTENFOR DØRA! De andre familiemedlemmene kan gjøre som de vil, men meg får de ikke rikket. Det betyr ikke at det ikke er lov å komme på besøk hit - for besøk er bestandig hyggelig.

tirsdag 15. desember 2009

Den beste i verden

Som jeg har sagt før er det lenge mellom innleggene i bloggen for tiden. Heldigvis har jeg funnet ut hvorfor - da det viste seg at stoffskifte mitt var alt for lavet. Uheldigvis gjør det at jeg for tiden har NULL overskudd, og slik at det vært i lang tid nå, men jeg lover å komme sterkere tilbake.

Så over til noe mye hyggeligere. Igår kom nemlig min mann hjem med en herlig bukett blomster til meg, og det er der overskriften til dette innlegget kommer inn - DEN BESTE I VERDEN - det er nemlig det han er for meg :-)

Buketten var laget i butikken Fryd for Øyet på Kaldnes brygge i Tønsberg. Det er en flott interiørbutikk, men det kanskje ikke alle vet er at jentene der er verdens flinkeste blomsterdekoratører, og lager de utroligste kreasjoner! Er du i nærheten er det virkelig verdt en tur over brygga fra Tønsberg for å ta en titt.

I dag håper jeg å få ferdig året julekort og få dem i posten før helgen. Mulig dt blir et slag kaker idag også - det får dagen vise.

Ellers er det kjempekoselig julevær her på Nøtterøy i dag, men hvitt dekke på bakken, og lett snø i lufta. Kan det bli bedre i disse førjulstider - det synes i alle fall ikke gutta mine!